Beste leden van Adegeest,

 Op 27 maart aanstaande zal de Algemene Ledenvergadering van HSV Adegeest worden
 georganiseerd in het clubgebouw van Adegeest.  De vergadering zal aanvangen om 20.00u.

De agenda en bijgaande stukken zullen op een later moment worden toegestuurd.
Wij hopen natuurlijk op een hoge opkomst.  Met vriendelijke groet, Het bestuur van HSV Adegeestde ALV

De stukken voor de ALV zijn te downloaden op de nieuwe website.  Hiervoor heeft u het toegezonden wachtwoord nodig.
Wel lid en geen wachtwoord ontvangen? Mail naar web-beheer@hsv-adegeest.nl ovv naam en lidnummer.

KORTE COMPETITIE SLOWPITCH

Op vrijdag 6 maart is per e-mail een bericht gestuurd aan mogelijk belangstellenden. De doelgroep bestaat allereerst uit voormalige leden (M/V) van Adegeest en Volle Bak. Zij dienen voor een bescheiden bedrag (weer) lid te worden van Adegeest. Een aantal ex-spelers nam vorig jaar al deel aan een onderlinge wedstrijd. Aanmelding uiterlijk 15 maart. Aanvulling kan plaatsvinden door spelende leden (M/V) indien zij zich hiervoor hebben aangemeld. Door de KNBSB wordt een korte competitie opgezet in april-mei-juni. Verdere informatie en aanmelding via b.niemeijer@hccnet.nl  tel 071-5767672 en 06 1070 2005 (Philippe Hubèr). Zegt het voort... J


 

Het familietoernooi 14 mei 2015.

Beste leden,

Het is bijna weer zo ver! 

Donderdag 14 mei 2015 wordt het jaarlijkse ‘Ronald Akkerman familietoernooi’ georganiseerd. Klik hier voor informatie over het inschrijven en andere zaken.

 

 

Vrijwilligerstaken

Beste leden en ouders van leden van HSV-Adegeest,
 
HSV Adegeest bestaat alleen bij de gratie dat leden taken uitvoeren voor het team waar ze in spelen én dat zij taken uitvoeren voor de vereniging als geheel. Qua verenigingstaken wordt er al veel gedaan binnen de vereniging. Toch zijn er nog best veel onbezette plekken of komen er plekken de komende tijd vrij. Lees meer...

 

Oefenwedstrijden

De oefenwedstrijden zijn bekend. Alle Bar en scheidsbeurten zijn ook ingevuld.  Controleer regelmatig de overzichten.
Klik hier voor meer info.


UITSLAGEN EN COMPETITIE

Door de wijziging van het administratieve systeem van de bond naar "Sportlink" is het helaas niet meer mogelijk op eenvoudige wijze zonder kosten een koppeling te leggen tussen de gegevens bij de bond en de verenigingssite. Voor competitie gegevens raadpleeg je de bondssite. (m.v.g. Web-beheer)


 Over Adegeest

Welkom op de website van Honk- en Softbal vereniging Adegeest in Voorschoten.
Adegeest is een vereniging van zo’n 200 leden. Van jong tot oud, van bee-baller tot senior, van recreant tot fanatiek wedstrijdspeler, allen treft u aan bij Adegeest. Wat Iedereen gemeen heeft is de liefde voor honk- en softbal.  
Wilt u een keer een wedstrijd meemaken? Deze vinden meestal plaats op vrijdag, zaterdag en zondag. (zie ook Programma). Wilt u een training meemaken, of misschien zelfs een keer meedoen? Kom dan langs op een doordeweekse avond.

 


Veldstatus
aangepast
01-02-2015

Honkbalveld:

bespeelbaar

Softbalveld:

bespeelbaar

Beeballveld:

bespeelbaar

27 maart 20:00 uur

ALV. !!!

|


|