top of page
Stadion menigte

OVER ADEGEEST

RUIM 35 JAAR SPORTIVITEIT EN TEAMSPIRIT OP ÉN NAAST HET VELD

ONZE VERENIGING

Honk- en softbal-vereniging Adegeest uit Voorschoten is opgericht op 17 februari 1986. We waren én zijn een echte familievereniging, waar gezelligheid en speelplezier voorop staan.

Onze vereniging is gevestigd op Sportpark “Adegeest” in Voorschoten. Daar spelen we met zo'n vijftien tot twintig teams in allerlei leeftijdscategorieën: inmiddels zijn we een van de grootste honk- en softbalverenigingen in de regio. We bieden maar liefst vier verschillende sporten aan: beeball (voor de jongste spelers), honkbal, softbal en slowpitch. Jong en oud, recreatief of fanatiek, voor iedereen is plek bij Adegeest. 

Wat we met elkaar gemeen hebben? Iedereen is gek op honkbal en softbal. En we worden blij van verenigingssport! Daarom zie je veel van onze leden  vaker op de club rondlopen dan alleen bij trainingen en wedstrijden. Veel "Adegeesterts" zijn actief betrokken op sportief vlak (training geven, coachen) of organisatorisch vlak (commissies, evenementen, bestuur, onderhoud).

 

Ook familie van leden, vrienden en andere aanhang zijn altijd welkom om te supporten, mee te doen aan leuke activiteiten - of gewoon, voor de gezelligheid.

Tot op de club!

 

STA_2818.NEF_-1024x214.jpg
HET BESTUUR
IMG_5595_edited.jpg

Nieuwsgierig naar hoe de vereniging is georganiseerd?  klik dan hier

harry.jpg

Voorzitter

paulien_edited.jpg

Secretaris

Penningmeester

20211003_175259.jpg

Patrick Schneider

Facilitaire zaken

bottom of page