top of page

Routebeschrijving naar HSV-Adegeest

Komend uit richting Wassenaar of Den Haag A44: afslag Voorschoten, in Voorschoten richting Leiden kiezen. Op Leidseweg na kerk linksaf (Mozartlaan), dan eerste weg rechts (Admiraal de Ruytersingel). Parkeren na de eerste afslag links. Het complex ligt links aan het fietspad.

 

Komend uit richting Leiden en Amsterdam (A4): neem de afslag Zoeterwoude/Voorschoten (N206). Je komt de gemeente binnen via de Voorschoterweg. Over de brug tweede straat rechts (Mozartlaan), dan eerste weg rechts (Admiraal de Ruytersingel). Parkeren na de eerste afslag links. Het complex ligt links aan het fietspad.

 

Parkeren

Parkeergelegenheid is er langs de Van Beethovenlaan en op de Weddeloop. Op de Van Beethovenlaan is het regelmatig vol. Gebruik dan de parkeerplaatsen op de Weddeloop en parkeer niet op het gras, om boetes te voorkomen.

Met het openbaar vervoer

Uitstappen op station “De Vink“. Vanuit het station richting Voorschoten lopen (Trompweg). Na 300 meter rechtsaf slaan (Admiraal de Ruytersingel). Vervolgens deze weg aflopen totdat aan de rechterhand het honkbalveld zichtbaar is (ongeveer na 700 meter).

 

Sportcomplex Adegeest is ook bereikbaar vanaf station Leiden of Voorschoten neem dan bus 5 en stap uit bij halte Piet Heinlaan en loop dan het laatste stuk (ongeveer 200 meter).

bottom of page